تاریخچه تولد میرزا قاسمی
به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگارانـ می گویند در حدود سال 1240 خورشیدی میرزا محمد قاسم خان قاجار که تازه از سفر سن پترزبورگ برگشته بود، به دستور ناصرالدین شاه والی گیلان شد.
ظاهراَ ایشان غیر از سیاست و والی گری به خوالی گری هم علاقه داشت تا جایی که شخصا در آشپزخانه دست به کار پخت غذا می شد. یکی از تفریحات میرزاقاسم خان مخلوط کردن چند ماده غذایی با هم بود تا ترکیب تازه ای بسازد.
همین تفریحات سبب شد که روزی میرزا قاسم خان با مخلوط کردن بادمجان کبابی، سیر تازه، گوجه و تخم مرغ یکی از لذیذترین و مشهورترین غذا های ایرانی را بپزد و نام خودش را روی آن بگذارد.
دست ناصرالدین شاه درد نکند با والی آوردنش که اگر جناب شان والی نبود، روش پخت این غذا از مطبخ خانه هم بیرون نمی آمد تا چه رسد به این که بخواهد معروفیت جهانی هم پیدا کند.
کسی چه می داند شاید قبل از میرزا قاسم خان، مشدی قاسم هم این غذا را پخته باشد.
منبع: فراروsharj10.ir: شارژ 10 | مجله گردشگری و مسافرتی
liso.ir: لیسو | وبلاگ دانشجویان رشته معماری
mnab.ir: مجله مدیریت ناب، مدرنترین روش ها و تکنیک ها در علم مدیریت جدید